Varför EUKANUBA | Eukanuba

Varför EUKANUBA?

FIRA ETT LÅNGT OCH HÄLSOSAMT LIV TILLSAMMANS MED DIN HUND

Vi har tagit hand om husdjur ända sedan 1969 – det är femtio års omvårdnad av hundar och katter! Det gör att vi vet precis vad de behöver för att leva ett långt och hälsosamt liv vid din sida.

Våra smakrika recept ger skräddarsydd näring åt din hund, som bidrar till att upprätthålla optimal hälsa och fysik under hela livet.
 
Oavsett om du har en valp som behöver få rätt start i livet, eller vill ge din äldre hund exakt det den behöver, finns EUKANUBA här med all näring som din bästa vän behöver.

Optimal hälsa och fysik - Vad det har för betydelse för din hund

På EUKANUBA brinner vi för att hålla din trofasta följeslagare i bästa möjliga form. Det är därför alla våra recept är skräddarsydda för att passa olika livsstadier och hundstorlekar, vilket hjälper din hund att nå sin fulla potential.

Relationen du och din hund har till varandra ska vara ömsesidig. Precis som i alla relationer: ju mer du ger desto mer får du tillbaka. Det är därför du också spelar en viktig roll.

Att hålla din hund i optimal hälsa och fysik innebär att du tar hand om alla saker du kan se, som en hälsosam päls och rena tänder, liksom vad du inte kan se, som din hunds immunsystem och leder.

Ett recept som hjälper till att främja ett långt och hälsosamt liv

På EUKANUBA använder vi endast högkvalitativt animaliskt protein, och aldrig växtproteinkoncentrat, i våra recept. Vi använder också prebiotika och en noggrant anpassad blandning av viktiga vitaminer och mineraler, som grundas på våra decennier av erfarenhet.

Alla våra ingredienser är omsorgsfullt valda och vi utför över 120 kvalitetskontroller så att du kan vara säker på att du får det bästa, varje gång.

Vårt foder är också miljövänligt, minst 25 % av vår fabriks energi genereras av vårt eget vindkraftverk på plats.

Vår unika historia

Vårt namn EUKANUBA ("You-Kan-Noo-Bah") var ett ord som växte fram ur 1940-talets jazzkultur. Det beskrev något som var "toppen" eller "överlägset" - vare sig det var den senaste låten eller en snabb bil.

År 1969 letade grundaren av EUKANUBA efter ett minnesvärt namn för sitt nya hundfoder. Kvaliteten på hans mat var oöverträffad; nu var allt han behövde ett namn som var lika speciellt.

Idag är EUKANUBA fortfarande i toppen. Med hjälp av högkvalitativa ingredienser är det skräddarsytt för att ge all den näring din hund behöver anpassat efter sin storlek och livsstadie.   Så när du sträcker dig efter en påse EUKANUBA, kan du vara säker på att din hund får det allra bästa.