Varför EUKANUBA | Eukanuba

Varför EUKANUBA?

Vi har dedikerat oss till husdjurs näring och välbefinnande sedan 1969, så vi förstår vad de behöver för att leva ett långt och hälsosamt liv vid din sida.

Våra välsmakande recept ger din hund skräddarsydd näring för att bibehålla en optimal hälsa och fysik genom varje livsstadie. Så huruvida du vill ge din nya valp rätt start i livet, eller ta hand om din äldre hund på bästa sätt, ger EUKANUBA din bästa vän all den näring den behöver.

Optimal hälsa och fysik - Vad det har för betydelse för din hund

På EUKANUBA brinner vi för att hålla din trofasta följeslagare i bästa möjliga form. Det är därför alla våra recept är skräddarsydda för att passa olika livsstadier och hundstorlekar, vilket hjälper din hund att nå sin fulla potential.

Relationen du och din hund har till varandra ska vara ömsesidig. Precis som i alla relationer: ju mer du ger desto mer får du tillbaka. Det är därför du också spelar en viktig roll.

Att hålla din hund i optimal hälsa och fysik innebär att du tar hand om alla saker du kan se, som en hälsosam päls och rena tänder, liksom vad du inte kan se, som din hunds immunsystem och leder.

Ett recept som hjälper till att främja ett långt och hälsosamt liv

På EUKANUBA använder vi endast högkvalitativt animaliskt protein, och aldrig växtproteinkoncentrat, i våra recept. Vi använder också prebiotika och en noggrant anpassad blandning av viktiga vitaminer och mineraler, som grundas på våra decennier av erfarenhet.

Alla våra ingredienser är omsorgsfullt valda och vi utför över 120 kvalitetskontroller så att du kan vara säker på att du får det bästa, varje gång.

Vårt foder är också miljövänligt, minst 25 % av vår fabriks energi genereras av vårt eget vindkraftverk på plats.

Vår unika historia

Vårt namn EUKANUBA ("You-Kan-Noo-Bah") var ett ord som växte fram ur 1940-talets jazzkultur. Det beskrev något som var "toppen" eller "överlägset" - vare sig det var den senaste låten eller en snabb bil.

År 1969 letade grundaren av EUKANUBA efter ett minnesvärt namn för sitt nya hundfoder. Kvaliteten på hans mat var oöverträffad; nu var allt han behövde ett namn som var lika speciellt.

Idag är EUKANUBA fortfarande i toppen. Med hjälp av högkvalitativa ingredienser är det skräddarsytt för att ge all den näring din hund behöver anpassat efter sin storlek och livsstadie.   Så när du sträcker dig efter en påse EUKANUBA, kan du vara säker på att din hund får det allra bästa.