Stöttar Tävlande Spaniels i Skottland | Eukanuba

Stöttar tävlande spaniels i Skottland

Uppfödarens namn: David Hamilton

Plats: Dumfries och Galloway, Skottland

David Hamilton har varit spanielentusiast i över 30 år och under de senaste 15 åren har han tävlat i bruksprov med sina spanielar. Kraven på en brukshund i högsta klassen innebär att man måste vara noggrann med maten. De måste hållas i optimal fysisk form med god muskeltonus, en stark frisk päls och dieten måste också motsvara deras ökade energibehov.

Byta till EUKANUBA

David kämpade länge med att hålla sina brukshundar i bästa möjliga form så att de skulle kunna tävla på högsta nivå. Även om de alltid var i god form och redo att springa, hade de problem med uthålligheten. Under åren har han använt många olika fodermärken, allt från det billigare segmentet till dyra premiummärken.

 

David bytte till EUKANUBA Premium Performance efter att ha kommit i kontakt med EUKANUBAs uppfödaransvariga. David blev imponerad av de höga standarderna vi följer, som håller högsta kvalitet i varje batch. Denna kvalitet genomsyras också i vilka ingredienser som används. Proteinet i våra foder kommer från högkvalitativa animaliska källor som kyckling, lamm och fisk. David såg snabbt en förändring hos sina hundar efter foderbytet.

”Redan två veckor efter att jag bytte till EUKANUBA såg jag en enorm förändring i pälsen och muskeltonus. De blev uthålligare och presterande mycket bättre. De var mer alerta, vassare på alla sätt och började vinna priser på bruksprovstävlingar.”

Nu ger David EUKANUBA till alla sina hundar. Han föder dessutom upp valpar på EUKANUBA Puppy Medium och kan bekräfta att de är friska, starka och fulla av energi.

Jag kan varmt rekommendera EUKANUBA till alla uppfödare och tränare, oavsett vilken ras de arbetar med” säger David ”Det kan förbättra hundens fysiska tillstånd, dessutom har vi också sett fördelen med att mängden avföring minskar avsevärt.”