Prisbelönta Irländska Settrar | Eukanuba

Prisbelönta irländska settrar

Uppfödarens namn: Braidmount

Plats: Edinburgh

Mona Hunter och Will Brown har lång erfarenhet och passion för att föda upp och ställa ut irländska settrar. Mona har ställt ut sedan 1992 och Will började på 1970-talet.

Irländska settrar är magnifika hundar; vänliga, smidiga och eleganta. De är otroligt distinkta i sin tjocka, kastanjefärgade glänsande päls, som så klart måste vara i perfekt skick på en utställning.

Braidmounts resa med EUKANUBA.

De bytte till EUKANUBA för ett antal år sedan, och är mycket nöjda med resultatet.

”Det håller våra hundar i toppform. Fin hållning och starka muskler, välbalanserad vikt och deras päls är i perfekt kondition.”

Resultaten talar för sig själva. Sedan de började med EUKANUBA har två av deras honor, Bradimount Geisha Girl och Fairhaven Louise Mountbatte at Braidmount, vunnit 31 respektive 22 Championship Certificates på prestigefyllda hundutställningar. De är - med all rätt - stolta över sin prestation.

”Jag är helt övertygad om att EUKANUBA har bidragit till att hålla våra settrar i vinnande form”, säger Mona.

De har också fött upp två kullar med framgång sedan de började med EUKANUBA. De gav sina valpar EUKANUBA Puppy Medium, med utmärkta resultat: 

”Båda kullarna var underbara, livliga och friska - EUKANUBA Puppy ger dem en bra start i livet och kommer förhoppningsvis att skapa många framtida mästare”.

Uppfödarnas bästa tips:

  • Ge ett foder av högsta kvalitet och byt inte. Valpar och unghundar kan ibland vara lite känsliga när det gäller maten, men det viktiga är att du vet att du ger dem exakt den näring de behöver.