Dylans berättelse | EUKANUBA

Dylans berättelse

Vi på EUKANUBA är stolta över att kunna erbjuda kvalitetsnäring som bygger genom alla livsstadier. Här är Dylan, en livlig flat coated retriever, som har ätit EUKANUBA sedan han var liten valp.

Namn: Dylan

Ålder: 7

Bor i: West Sussex

Favoritleksak: Tennisboll

Dylan är en sju år gammal flat coated retriever som bor i West Sussex med sina ägare Mike och Sarah, och parets andra flat coated retriever, 13-åriga Apollo.

Dylan kom till sin nya familj när han var liten valp. Mike och Sarah visste att de ville hålla sig till rasen de älskade, och letade efter en hund med den lite mindre vanliga leverfärgade pälsen, hellre än den vanliga svarta. Efter att ha letat genom alla uppfödare av flat coated retrievers i området, hittade de till slut en leverfärgad hane – den yngsta i en kull om 13 valpar.

Som de flesta hundar älskar Dylan att springa. Han jagar gärna sin favorittennisboll i timmar – till och med ut i havet!

Dylans resa med EUKANUBA.

Dylan fick EUKANUBA Puppy när han var liten. Det gav honom all energi han behövde för att växa och utvecklas. Förutom att härma allt som den äldre Apollo gjorde, lärde sig Dylan snabbt hur kan skulle bete sig med hjälp av DHA – det ingår i alla valpfoder från EUKANUBA och gynnar valpars inlärningsförmåga.

En skinande och frisk päls

Flat coated retrievers har lång, fin päls, och det är viktigt att den hålls i bra skick. EUKANUBA innehåller ett optimalt förhållande mellan omega 3 och omega 6, vilket bidrar till en skinande och frisk päls, och det är verkligen något som märks hos Dylan.

 

”Jag får så många komplimanger om Dylans päls,” säger Mike ”och jag tror att det beror på fodrets kvalitet. De yttre tecknen på att hunden mår bra reflekterar vad du ger den att äta.”

Rätt stöd för skelett och leder

Förutom att han har en frisk och glänsande päls kan Dylans ägare vara säkra på att får alla rätta näringsämnen i sig. När han var runt 18 månader bytte Dylan till EUKANUBA vuxenfoder. Det ger honom rätt mängd protein och fett för att bygga muskelmassa, samt kalcium och glukosamin som håller hans skelett och leder friska.

Detta är extra viktigt för större raser, eftersom de löper större risk att få ledbesvär senare i livet. 

Behålla god hälsa och fysik

Nu när Dylan är sju år gammal, får han EUKANUBA för mature-hundar. Det smakrika receptet är rikt på färsk kyckling, så att Dylan kan behålla slank muskelmassa och hålla sig i bästa möjliga form för ett långt och hälsosamt liv.

”En av de bästa sakerna med att ha hund är att, även om du har haft en riktigt dålig dag, är de alltid glada att se dig när du kommer hem. Med hjälp av EUKANUBA ser vi fram mot många, glada år med Dylan vid vår sida.” Mike