Beviset på ett långt liv

Beviset på ett långt liv

Möt Utah, 17 år

Med EUKANUBA och lämplig omvårdnad och omsorg

För att bättre förstå de effekter som näring kan ha på livslängd, började EUKANUBA en tio år lång observation med 39 utvalda labradorer.

Deras hälsa och livslängd övervakades, resultaten var utan motstycke - nästan 90 % av de labrador retrievers som blivit utfodrade med EUKANUBA, tillsammans med lämplig omvårdnad, levde längre än rasens typiska tolv års livslängd.

Ännu mer förvånansvärt var att nästan en tredjedel (28 %) av hundarna uppnådde exceptionell livslängd på över 15,6 år. En hund, Utah, levde fram till 17 år och 11 månader. Det motsvarar ungefär 109 år i människoår.

På EUKANUBA brinner vi för att din hund ska leva ett långt och hälsosamt liv tillsammans med dig. Därför är alla våra foder utformade efter olika livsstadier, med skräddarsydd näring som sträcker sig genom hela hundens liv.

**Exceptionell livslängd hos labradorer (15,6 år) definieras som +30 % längre livslängd än rasens typiska livslängd på 12 år.

 

 

Möt hundarna

 

 Hund i fält  Hundar som springer genom ett fält
 Bunny, 16 år  Clown, 16 år
 Hund i högt gräs  Utah
 Iowa, 17 år  Utah, 17 år

The Longevity Council

Vi samlade The Longevity Council, en framstående panel av veterinärer, uppfödare och experter inom husdjursnäring. De kom överens om att de enastående resultaten visade och omdefinierade hur ett gynnsamt åldrande hos hundar kan se ut.

"Endast EUKANUBA har visat att deras näringsinnovationer kan hjälpa fler hundar att uppfylla sin genetiska potential och uppnå exceptionell livslängd. EUKANUBAs premiumfoder, kombinerat med veterinärbesök och daglig omvårdnad av hög kvalitet, har gjort det möjligt för hundar att leva friska, längre och mer uppfyllande liv" The Longevity Council

EUKANUBAs sortiment

Vår tioåriga observation för livslångt välbefinnande var ovärderlig och formade vår kunskap, samt hjälpte oss att skapa vårt nya sortiment av foder. Den hjälpte till att lyfta fram hur olika näringskomponenter i ett recept ger en god hälsa och välbefinnande, som bygger från en livsstadie till en annan för en bättre livslång påverkan.

Våra välsmakande recept innehåller alla vitaminer och mineraler som din hund behöver för ta hand om dess fysiska välbefinnande, såsom starka ben och smidiga leder, en glänsande och strålande päls, samt friska tänder och tandkött.