Vi använder kakor (cookies) för att din upplevelse av vår hemsida ska bli så bra som möjligt. Genom att surfa vidare accepterar du att vi använder kakor. Vår policy för kakor
Slå på kakor för att få en bättre hemsideupplevelse. Tillåt kakor Vår policy för kakor

Observera att dessa kostplaner är specifikt näringsanpassade för allvarliga sjukdomar och återhämtning, och att de därför endast bör användas efter inrådan av veterinär.

Jag förstår, och vill fortsätta till Eukanubas veterinärrekommenderade kostplaner Gå tillbaka till produkter

Om oss Vår historia

Our unique history the name says it all

Vår unika historia Namnet säger allt

Jazz började utvecklas på 1940-talet, och med det, även dess egna unika språk.
EUKANUBA ("Jou-Kan-No-Bah") var ett ord som växte fram ur jazzkulturen. Det var reserverat för något som var "bäst" eller "överlägset" – det kunde vara den senaste låten eller en snabb bil.

År 1969 letade grundaren av EUKANUBA efter ett minnesvärt namn för sitt nya hundfoder. Kvaliteten på hans foder var oöverträffad; nu var allt han behövde ett namn som var precis lika speciellt. Han kallade produkten EUKANUBA. Och så började EUKANUBAs historia.

Eukanuba är idag fortfarande "på topp". Med högkvalitativa råvaror, som är unikt anpassade för din ras individuella behov. Så när du sträcker dig efter en påse EUKANUBA, kan du vara säker på att din hund får det bästa vi kan erbjuda.


Eukanuba still at the top

Eukanuba Fortfarande på topp

Eukanuba är idag fortfarande "på topp". Med högkvalitativa råvaror, som är unikt anpassade för din ras individuella behov. Så när du sträcker dig efter en påse EUKANUBA, kan du vara säker på att din hund får det bästa vi kan erbjuda.

Hitta ditt foder
EXPERT RESULTS 45 YEARS OF RESEARCH

Expertresultat 45 år av forskning

Din bästa vän förtjänar att njuta av livet till fullo, det är därför EUKANUBA har engagerat sig i att göra hundars liv hälsosammare, bättre och längre. Tack vare 45 år av forskning, har denna högkvalitativa näring bevisats ge båda hälsofördelar på både kort och lång sikt.

Erfarenhet av ett långt hundliv

Mitt under säsong 1 fick en av mina mest framgångsrika Canaan-utställningshundar problem med pälsen. Jag började ge honom EUKANUBA Daily Care för känslig hud (han har faktiskt inte känslig hud men jag trodde att det skulle förbättra hans päls). Det var som ett mirakel; pälsen växte i en otrolig takt. Han var tillbaka i utställningsringen inom 4 veckor. Pälsen inte bara växte bättre, utan också kvaliteten på den var mycket bättre än jag någonsin har upplevt.

Uppfödare av Canaans och Border Collies
Restart your Product search?

Welkom bij EUKANUBA België / Bienvenue sur EUKANUBA Belgique