Vi använder kakor (cookies) för att din upplevelse av vår hemsida ska bli så bra som möjligt. Genom att surfa vidare accepterar du att vi använder kakor. Vår policy för kakor
Slå på kakor för att få en bättre hemsideupplevelse. Tillåt kakor Vår policy för kakor

Observera att dessa kostplaner är specifikt näringsanpassade för allvarliga sjukdomar och återhämtning, och att de därför endast bör användas efter inrådan av veterinär.

Jag förstår, och vill fortsätta till Eukanubas veterinärrekommenderade kostplaner Gå tillbaka till produkter
ABOUT NUTRITIONAL PHILOSOPHY

Om oss Näringsfilosofi

OUR PHILOSOPHY IT ALL STARTS WITH PREMIUM INGREDIENTS

VÅR FILOSOFI ALLT BÖRJAR MED HÖGKVALITATIVA INGREDIENSER

En hörnsten i vår filosofi är att katter och hundar har utvecklats från rovdjur och bör utfodras därefter. Det är därför vi använder endast högkvalitativa animaliska proteiner, främst kyckling eller lamm – inte grönsaker – som den främsta källan för protein i EUKANUBAs mat. Vårt bidrag till forskningen om kost och näring har hjälpt miljontals husdjur att leva så hälsosamt som möjligt. Vårt fodersortiment innehåller särskilda veterinärreceptbelagda dieter samt skräddarsydd kost för olika levnadsstadier, rasstorlekar, känslighets- och aktivitetsnivåer.


Expertkunskap Globalt erkänt

EUKANUBAS kunskap och respekt för olika rasers respektive näringsbehov har lett till samarbeten med uppfödare och deras nyckelorganisationer.  Vi är "Partners of Excellence" med många europeiska kennelfederationer, inklusive “The Kennel Club”.  Dessutom har vi samarbeten med flera mycket erkända och betrodda hundorganisationer, såsom Federation Cynologique Internationale.

NEVER CUT CORNERS. NEVER COMPROMISE.

Kvalitetslöfte

VÅRT KVALITETSLÖFTE: ATT ALDRIG SLARVA. ATT ALDRIG KOMPROMISSA.

Vi på Eukanuba, är också djurägare och djurälskare som ger Eukanuba-foder till våra hundar och katter varje dag. Vi vet att både tillförlitligheten och säkerheten hos Eukanubas produkter är mycket viktiga, och vi har ägnat över 45 år för att säkerställa att våra produkter är av högsta kvalitet, och det första steget är ingredienserna.

Vi går längre än att ge en vanlig kvalitetsförsäkran på fodret; genom att se till att all vår näring som du matar ditt husdjur med är hälsosam och säker. Oberoende expertkontroller säkerställer att vi upprätthåller en produktion av högsta kvalitet, och använder sig av tester som överensstämmer med vad som görs på mänskliga livsmedel. Med den här nivån av testning kan du mata ditt husdjur med sinnesfrid.

VÅRT LÖFTE TILL DIG

  • Vi insisterar på att använda endast högkvalitativa ingredienser, med animaliskt baserat protein som kärnan i våra produkter.
  • Vi kan spåra våra ingredienser tillbaka till deras ursprung och våra huvudsakliga ingredienser - protein, spannmål och fett kommer från Europa, Nya Zeeland och USA.
  • Vi gör rigorösa tester vid varje steg av produktionen. Innan du ens öppnar en påse Eukanuba har mer än 120 kvalitetstester gjorts på maten den innehåller. 
  • Våra leverantörer är noga utvalda. Många av våra leverantörer är långsiktiga partners som har arbetat med oss i åratal, men vi kontrollerar fortfarande varje leverans från varje leverantör och kräver en transparent certifiering på alla ingredienser.
  • We voluntarily have inspections by independent experts and have been externally certified for more than a decade. We are currently certified under the globally recognised IFS Food scheme also frequently used in human food supply chains.

Restart your Product search?

Welkom bij EUKANUBA België / Bienvenue sur EUKANUBA Belgique