Vi använder kakor (cookies) för att din upplevelse av vår hemsida ska bli så bra som möjligt. Genom att surfa vidare accepterar du att vi använder kakor. Vår policy för kakor
Slå på kakor för att få en bättre hemsideupplevelse. Tillåt kakor Vår policy för kakor

Observera att dessa kostplaner är specifikt näringsanpassade för allvarliga sjukdomar och återhämtning, och att de därför endast bör användas efter inrådan av veterinär.

Jag förstår, och vill fortsätta till Eukanubas veterinärrekommenderade kostplaner Gå tillbaka till produkter

EN FRISK PÄLS ÄR LIKA MED EN FRISK HUND

Nästa gång din åttaåriga son har fått i uppgift att komma med fakta om något och visa upp i klassen, skicka med en påse med hundhår och denna information:

Vissa hundar växer över 30 meter päls per dag – vilket motsvarar längden på sex stadsjeepar. Det inkluderar alla nya strån som täcker hela djuret från huvud till bakdel, inklusive luddet mellan tårna. Så om det verkar som om din hund fäller en hel del på din blå soffa, så gör den förmodligen det. Faktum är att hundar förbrukar så mycket energi att gro päls att nästan 30 procent av ett djurs protein är avsett endast för detta ändamål.

Det är därför du behöver se till att ditt husdjur får tillräckligt med protein i sin kost. Om hunden saknar sådana byggstenar kommer kroppen att ägna näringsämnena till hundens muskler först, och hundens päls och hud blir tråkig och torr. Tur för dig, att Eukanuba finns.

Medan vi inte kan lova att vår hundmat kommer att stoppa håravfallet, kan vi berätta att pälsen som blir kvar är blank och glänsande. 

Vikten av en bra hårdag

Men, allvarligt talat, din hunds päls är en indikator på hundens hälsa. Dessutom skyddar det hunden från skadliga element som parasiter. Så även om du inte visar upp din malteser på uppfödarens utställningsrunda, är det viktigt att pälsen är i toppskick. På Eukanuba tillsätter vi en exakt balans av omega-6 och omega-3 fettsyror till vår mat för att säkerställa detta. Du kan ytterligare förbättra hundens päls med regelbunden pälsvård. (Se vår artikel, "Bra pälsvård" för mer information om hur man vårdar pälsen). 

Den fantastiska hundpälsen

Egenskapen hos en hunds päls är helt enkelt otrolig. Tänk på att hundpälsen är:

  • Åtta gånger varmare än ull
  • Brandsäker
  • Skyddar mot smuts
  • Motverkar statisk päls


Restart your Product search?

Lorem ipsum dotor amet requiem

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident