Vi använder kakor (cookies) för att din upplevelse av vår hemsida ska bli så bra som möjligt. Genom att surfa vidare accepterar du att vi använder kakor. Vår policy för kakor
Slå på kakor för att få en bättre hemsideupplevelse. Tillåt kakor Vår policy för kakor

Observera att dessa kostplaner är specifikt näringsanpassade för allvarliga sjukdomar och återhämtning, och att de därför endast bör användas efter inrådan av veterinär.

Jag förstår, och vill fortsätta till Eukanubas veterinärrekommenderade kostplaner Gå tillbaka till produkter

BEVISET PÅ ETT LÅNGT LIV Möt Utah, 17 ÅR

med Eukanuba och lämplig vård och omsorg

ETT LÅNGT LIV

EUKANUBA grundades 1969 och har åtagit sig uppgiften att göra hundars liv hälsosammare och bättre. Dessutom, tack vare 45 års forskning, har detta högkvalitativa foder bevisats förbättra hälsan på både kort och lång sikt. Med denna enastående näring och lämplig skötsel, kan hundar leva längre än deras ras typiska livslängd.

MÖT HUNDARNA

Med bara EUKANUBA-kost och lämplig vård har dessa labradorer överskridit den genomsnittliga livslängden för sin ras, medan de har varit aktiva och fulla av liv. Här tar vi en titt in i deras värld.

VAD SÄGER EXPERTERNA

För att granska och validera resultaten, lanserade vi Long Life Advisory Council – ett framstående insynsråd med veterinärer, uppfödare och dietister – och lät dem träffa och observera hundarna på nära håll. Möt medlemmarna.

EXCEPTIONELL NÄRING MED EXCEPTIONELL NÄRING OCH LÄMPLIG SKÖTSEL, KAN HUNDAR LEVA LÄNGRE ÄN DERAS TYPISKA LIVSLÄNGD

Din bästa vän förtjänar att njuta av livet till fullo. Det är därför EUKANUBA har engagerat sig i att göra hundars liv hälsosammare, bättre och längre. Tack vare 45 år av forskning, har detta högkvalitativa foder bevisats ge hälsofördelar på både kort och lång sikt. I kombination med lämplig skötsel, kan hundar leva längre än deras typiska livslängd. Den sanna belöningen är dock inte bara att kunna lägga till fler år, utan att framgångsrikt uppnå en hälsosam, lång livslängd.

ERFAREN NÄRINGSMÄSSIG EXPERTIS VÅRA PRODUKTER

För över 10 år sedan bestämde vi oss för att ta reda på hemligheten med framgångsrikt åldrande, så att så många hundar som möjligt ska kunna leva ett längre och friskare liv. Våra observationer visade, att nästan 90 % av de hundar som utfodrades med enbart EUKANUBA-foder levde längre än den genomsnittliga livslängden för sin ras. Medan den typiska livslängden hos en labrador är 12 år, så levde hundar i vår grupp utöver sin normal livslängd. En kombination av EUKANUBA-kost fulländad efter 45 års forskning, tillsammans med lämplig skötsel, hjälpte hundarna att leva ett längre och friskare liv.

10 år av insamlad kunskap 10 ÅR AV INSAMLAD KUNSKAP VISAR ATT HUNDAR KAN LEVA LÄNGRE ÄN DERAS TYPISKA LIVSLÄNGD

Din bästa vän förtjänar att njuta av ett längre liv än sin typiska livslängd. Våra observationer, genomförda under de senaste 10 åren. Har visat att EUKANUBA kan hjälpa hundar att leva längre. Vår exceptionella näring, kombinerad med lämplig skötsel, kan hjälpa dig och din bästa vän att dela livets äventyr tillsammans för en ännu längre tid

Restart your Product search?

Lorem ipsum dotor amet requiem

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident